Klikgebit Hilversum

Klikgebit Hilversum: Van Hooft Tandprotheticus

Wilt u nooit meer onzeker zijn over uw lach die een belangrijke rol speelt bij uw uiterlijk? Laat Van Hooft Tandprotheticus u dan helpen bij het aanmeten van een klikgebit.

Wat is een klikgebit?

voorbeeld van een klikgebitEen klikgebit - ook wel overkappingsprothese genoemd - is een prothetische voorziening en een variant op het standaard kunstgebit. Het klikgebit is de oplossing wanneer er in de kaak niet voldoende houvast is voor een standaard gebitsprothese. De prothese wordt ‘vastgeklikt’ op deze implantaten. 

De tandheelkundige implantaten fungeren als de nieuwe wortels van het klikgebit. Met een klikgebit kunt u weer genieten van iets eenvoudigs als eten: u hoeft niet meer bang te zijn dat dat ineens misgaat, terwijl u net met anderen aan het dineren bent.

Het verschil tussen een klikgebit en een gewone prothese is dat een gewone prothese zijn houvast op de kaak kan verliezen en daardoor kan gaan schuiven. Met een klikgebit kan zoiets niet gebeuren en is het daardoor net alsof u uw vaste gebit weer terug heeft.

Meer informatie over onze gebitsprotheses

Een klikgebit: wellicht iets voor u?

Wilt u ook weer de zekerheid van een goed vastzittend gebit? Dan is een Hilversums klikgebit misschien wel dé oplossing voor u. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Van Hooft Tandprotheticus geeft graag antwoord op al uw vragen.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

We wijzen je op onze Privacy en cookieverklaring.