Implantaten Hilversum

Voorkom pijn of irritatie door implantaten die het slinken van het kaakbot afremmen. In nauwe samenwerking met een ervaren implantoloog in Hilversum, zorgen we ervoor dat u geen pijn meer ervaart bij kauwen en bijten. De implantoloog plaatst de implantaten in Hilversum. Vervolgens maakt onze tandprotheticus een klikgebit dat perfect op de implantaten past. Een voordeel van een klikgebit is dat de prothese niet los gaat zitten en probleemloos uit te nemen is. Bij een regulier kunstgebit is dat niet het geval. Doordat de kaak slinkt en het kunstgebit wel dezelfde vorm behoeft, zal het kunstgebit los gaan zitten en dat levert irritaties op. Met een klikgebit op implantaten heeft u hier geen last van.

  • Nauwe samenwerking met implantologen in Hilversum
  • Wij helpen u aan een gebitsprothese dat jarenlang goed zit
  • Aanpassingen of reparaties mogelijk

Voor onze klanten die implantaten in Hilversum en omstreken nodig hebben, roepen wij de hulp van de implantoloog in. Door de nauwe samenwerking met deze implantoloog zorgen wij ervoor dat uw gebitsprothese goed vastzit.

Christiaan Novotny
Loosdrechtseweg 34 A
1215 JW Hilversum
035-8795171

Neem contact op

Implantologie behandeling in stappen

Tijdens een intakegesprek bij onze praktijk in Hilversum beoordelen we uw gebit en bekijken we welke gebitsprothese het meest geschikt is voor uw gebit.

  1. Allereerst bespreken we uw wensen en onderzoeken we uw gebit. Vervolgens geven we u advies over de gebitsprothese die voor het mooiste resultaat zal zorgen.
  2. Vaak is een klikgebit een duurzame en effectieve oplossing als u tanden of kiezen mist. Daarom is het nodig om implantaten te laten plaatsen.
  3. We plannen een afspraak in bij onze implantoloog, waar we een goede samenwerking mee hebben. Hij zal de implantaten in Hilversum bij u plaatsen.
  4. Nadat de implantaten zijn geplaatst, komt u bij ons terug. We analyseren uw beet en ontwerpen een proefprothese. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om de gebitsprothese te passen. Eventuele correcties kunnen we in deze fase nog doorvoeren.
  5. Bent u helemaal tevreden met uw klikgebit? Dan maken we het klikgebit af en plaatsen we het klikgebit. Onze tandprotheticus controleert uitvoerig of de kiezen goed op elkaar passen.

Ervaringen van onze patiënten uit Hilversum

Onze praktijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,3

Ze werken naar mijn idee goed samen met ervaren implantologen. Doordat ze gebruikmaken van elkaars expertise, heb jij als patiënt een groot voordeel.”
– Victor de Mooij uit Hilversum

Ik ben heel snel en vakkundig geholpen na een ongeluk. Ze geven heel duidelijk aan wat de volgende stappen zijn en zijn goed te bereiken.”
– Peter Wassens uit Hilversum

Ik ben erg tevreden. De implantaten zijn heel vakkundig geplaatst door een bevriende implantoloog waar Gerard mee samenwerkt. Ik ben goed geholpen!”
– F. van Doorn uit Hilversum

Klikgebit als implantaat

Hoe langer u een kunstgebit draagt, des te groter de kans is dat deze steeds losser gaat zitten. De kaak slinkt, terwijl het kunstgebit dezelfde vorm behoudt. Om ervoor te zorgen dat het gebit stevig blijft zitten, brengen we een klikgebit aan.

Met een klikgebit hoeft u niet langer met kleefpasta te werken, maar klikt u het gebit vast op de implantaten. U kunt het zo ook weer losklikken om het gebit schoon te maken. Implantaten zorgen er niet alleen voor dat het gebit beter blijft zitten: het gaat ook het krimpen van het kaakbot tegen. U kunt weer als vanouds kauwen en bijten zonder pijn of irritaties.

Vrijblijvend persoonlijk gesprek

Omdat deze klikvaste oplossing voor uw kunstgebit van diverse factoren afhankelijk is, willen wij het graag verder aan u uitleggen in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

De kosten voor de implantaten in Hilversum zijn onder meer afhankelijk van het aantal implantaten en het botvolume. In de meeste gevallen worden deze kosten vergoed door de zorgverzekering. Ook hierover informeren wij u graag in onze praktijk in Hilversum.

Bent u benieuwd of u implantaten nodig heeft of kunt gebruiken? Neem dan contact op met Van Hooft Tandprotheticus via 035 621 0004 of mail naar info@vanhooft-tandprotheticus.nl.

Maak direct een afspraak