Implantologie Hilversum e.o. Loosdrecht

Implantologie Hilversum e.o. Loosdrecht: Van Hooft Tandprotheticus

Hebt u gebitsproblemen? Implantologie Hilversum is er om deze voor u op te lossen. Ook op al uw eventuele vragen hebben wij een uiteraard antwoord.

Snel van uw gebitsklachten af

Van Hooft Tandprotheticus is gespecialiseerd in implantologie in Hilversum en omgeving Loosdrecht. Wij zorgen ervoor dat u snel van uw gebitsproblemen afkomt. Wij werken nauw samen met een implantoloog. De gebitsoplossing is persoonlijk en is van veel verschillende factoren afhankelijk. Daarom is het voor u en ons belangrijk vooraf een gesprek te hebben om te kijken en uitgebreid te kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

De kosten voor de Implantologie Hilversum worden vergoed door alle verzekeraars als de indicatie daarvoor is. Deze worden namelijk door alle zorgverzekeraars vergoed. Daarbij krijgt u bij uw kunstgebit een garantie van een jaar en u kunt uw kunstgebit om de twee jaar kosteloos door implantologie Hilversum laten controleren. Tot slot bieden wij goede nazorg.

Ik had al een aantal maanden last van gebitsklachten. Door tandprotheticus Van Hooft in samenwerking met de implantoloog was ik na een aantal afspraken van alle klachten af. Fijn om weer pijnloos te kunnen eten, drinken en lachen. Henry uit Hilversum

Bent u al overtuigd?

Laat u dan verder informeren over wat implantologie Hilversum voor u kunt doen. Stuur een bericht via onze site en maak zo meteen een vrijblijvende afspraak. We hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

We wijzen je op onze Privacy en cookieverklaring.