Tandprotheticus Van Hooft in Hilversum

Kunstgebit Hilversum

Kunstgebit Hilversum: Van Hooft Tandprotheticus

Wilt u weer kunnen lachen, praten en eten zonder daar bij na te hoeven denken? Een kunstgebit van Van Hooft Tandprotheticus in Hilversum is precies wat u nodig heeft.

Het aanmeten van een kunstgebit laat u natuurlijk over aan de expert Van Hooft Tandprotheticus. Wij garanderen dat u met een volledig vernieuwde lach bij ons de deur uit gaat, dankzij een goed passend, voor u aangemeten kunstgebit.

Hoe krijgen wij uw kunstgebit passend?

Het lukt ons om uw kunstgebit zo precies passend te maken omdat we vooraf aan en tijdens de procedure de verhouding van de bovenkaak ten opzichte van de onderkaak goed in de gaten te houden, alsook de hoogte en vorm van de kaak. Daarnaast spelen vorm en kleur van de tanden een belangrijke rol bij het aanmeten van uw kunstgebit. En niet te vergeten onze jaren lage ervaring. Omdat we zo precies te werk gaan, kunnen wij een goed resultaat leveren.

Erg tevreden met mijn nieuwe kunstgebit! Hij past perfect dus ben blij met het resultaat. Heb de duidelijke uitleg en communicatie als erg fijn ervaren.

– Johan uit Hilversum

Interesse gekregen?

Is een kunstgebit iets voor u? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en hopen u bij Van Hooft Tandprotheticus te mogen begroeten. De zorgverzekering vergoedt het grootste gedeelte van de kosten.

  Aanhef

  Voorletter(s)

  Achternaam

  Telefoon

  E-mail

  Uw bericht

  © Van Hooft Tandprotheticus 2024 | Alle rechten voorbehouden | Design by iClicks