Tandprotheticus Van Hooft in Hilversum

Gebitsprothese

“Onze gebitsprothese wordt grotendeels vergoed door de verzekering.”

In veel gevallen wordt een gebitsprothese vergoed door de zorgverzekering. Daarnaast controleren wij uw prothese elke twee jaar, zodat we pijn en klachten voorkomen. Onze praktijk is gevestigd in de wijk Kerkelanden in Hilversum. Van Hooft Tandprotheticus is gespecialiseerd in:

 • Volledige protheses
 • Gedeeltelijke gebitsprothese
 • Gebitsprothese op implantaten
 • Reparatie van gebitsprotheses
 • Opvulling van prothese
 • Prothese op maat

Gratis controle

Om problemen en klachten te voorkomen, is het belangrijk dat de gebitsprothese periodiek gecontroleerd wordt. Bij Van Hooft Tandprotheticus controleren wij uw prothese kosteloos om de twee jaar.

Reparatie van prothese

Als u pijn ervaart bij het kauwen of als de gebitsprothese los zit, raden we u aan een afspraak te maken met onze tandprotheticus in Hilversum. Vaak ligt het aan een gebitsprothese die te oud is of die verkeerd in uw mond zit. Tijdens een afspraak bespreken we uw klachten en onderzoeken we waar de pijn vandaan komt.

Ik kom al jaren bij Van Hooft Tandprotheticus, ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Dhr. Van Hooft is kundig en zeer vriendelijk.”

– Bertus Mangel uit Hilversum

Soorten gebitsprotheses

De meest voorkomende prothese is het kunstgebit. Daarnaast is een klikgebit aan te raden: het klikgebit zetten we vast op implantaten die in de kaak wordt bevestigd. Het klikgebit maakt kleefpasta overbodig. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste protheses die u nooit uit hoeft te nemen.

Meer zelfvertrouwen door onze gebitsprotheses

Dankzij de goed passende gebitsprotheses van Van Hooft Tandtechnicus hoeft u nooit meer onzeker te zijn wat betreft eten, praten en lachen: u kunt weer meer genieten van het leven. Onze gebitsprotheses zorgen er voor dat uw zelfvertrouwen een flinke oppepper krijgt.

Omdat tanden een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk vormen, zijn wij er op gebrand de gebitsprotheses goed bij u en uw gezicht te laten passen. We kijken daarbij naar de vorm en de kleur van de tanden, maar ook naar de verhouding van de bovenkaak ten opzichte van de onderkaak om u zo goed mogelijk te laten kauwen. Wij doen dat altijd samen met u als drager, zodat onze gebitsprotheses altijd zoveel mogelijk voldoen aan uw wensen.

Praktijkovername door Tandprothetische praktijk Novotny

Met veel plezier heb ik het het vak van Tandprotheticus uitgeoefend. Met het oog op mijn leeftijd heb ik besloten om meer tijd aan andere zaken te gaan besteden. Hierbij wil ik u informeren dat ik op 1 september 2020 mijn patiënten heb overgedragen aan collega tandprotheticus Christiaan Novotny. Dit doe ik in alle vertrouwen. Hij heeft ruim 21 jaar ervaring binnen de mondzorg en voert sinds 2007 zijn eigen Tandprothetische praktijk Novotny in Hilversum als gediplomeerd tandprotheticus. Daarnaast is hij zowel medisch als tandtechnisch opgeleid.

Mijn werkwijze komt overeen met die van Christiaan. Het is een solopraktijk met korte lijnen en ook bij hem staan persoonlijke aandacht en service centraal. Hij voert alle prothetische
behandelingen uit, waaronder gebitsprothesen en gebitsprothesen op implantaten. Hij werkt volgens de meest geavanceerde werkwijze, ook voor een digitaal ontworpen prothese kunt u hier terecht. Christiaan kijkt er naar uit om persoonlijk met u kennis te maken“.

Maak een afspraak

Neem contact op met Christiaan Novotny tandprotheticus voor meer informatie over gebitsprotheses of maak een afspraak via 035 621 0004.

Maak een afspraak

Neem contact op met Van Hooft Tandprotheticus voor meer informatie over gebitsprotheses of maak een afspraak via 035 621 0004. Onze praktijk in Hilversum is maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur.

  Aanhef

  Voorletter(s)

  Achternaam

  Telefoon

  E-mail

  Uw bericht

  © Van Hooft Tandprotheticus 2024 | Alle rechten voorbehouden | Design by iClicks