Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/vanhooft-tandprotheticus.nl/webspace/httpdocs/includes/load_functions.php on line 90 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/vanhooft-tandprotheticus.nl/webspace/httpdocs/includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Warning [2]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/vanhooft-tandprotheticus.nl/webspace/httpdocs/includes/load_functions.php:90)
Error in bestand /var/www/vhosts/vanhooft-tandprotheticus.nl/webspace/httpdocs/includes/functions.php op regel 2616
Warning [2]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/vanhooft-tandprotheticus.nl/webspace/httpdocs/includes/load_functions.php:90)
Error in bestand /var/www/vhosts/vanhooft-tandprotheticus.nl/webspace/httpdocs/includes/functions.php op regel 2617
Warning [2]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/vanhooft-tandprotheticus.nl/webspace/httpdocs/includes/load_functions.php:90)
Error in bestand /var/www/vhosts/vanhooft-tandprotheticus.nl/webspace/httpdocs/includes/functions.php op regel 2618
Warning [2]: session_start(): Cannot start session when headers already sent
Error in bestand /var/www/vhosts/vanhooft-tandprotheticus.nl/webspace/httpdocs/modules/forms/forms.php op regel 14
Gebitsprotheses - Van Hooft Tandprotheticus

Gebitsprothese

“Onze gebitsprothese wordt grotendeels vergoed door de verzekering.”

In veel gevallen wordt een gebitsprothese vergoed door de zorgverzekering. Daarnaast controleren wij uw prothese elke twee jaar, zodat we pijn en klachten voorkomen. Onze praktijk is gevestigd in de wijk Kerkelanden in Hilversum. Van Hooft Tandprotheticus is gespecialiseerd in:

  • Volledige protheses
  • Gedeeltelijke gebitsprothese
  • Gebitsprothese op implantaten
  • Reparatie van gebitsprotheses
  • Opvulling van prothese
  • Prothese op maat

Gratis controle

Om problemen en klachten te voorkomen, is het belangrijk dat de gebitsprothese periodiek gecontroleerd wordt. Bij Van Hooft Tandprotheticus controleren wij uw prothese kosteloos om de twee jaar.

Reparatie van prothese

Als u pijn ervaart bij het kauwen of als de gebitsprothese los zit, raden we u aan een afspraak te maken met onze tandprotheticus in Hilversum. Vaak ligt het aan een gebitsprothese die te oud is of die verkeerd in uw mond zit. Tijdens een afspraak bespreken we uw klachten en onderzoeken we waar de pijn vandaan komt.

Ik kom al jaren bij Van Hooft Tandprotheticus, ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Dhr. Van Hooft is kundig en zeer vriendelijk.” – Bertus Mangel uit Hilversum

Soorten gebitsprotheses

De meest voorkomende prothese is het kunstgebit. Daarnaast is een klikgebit aan te raden: het klikgebit zetten we vast op implantaten die in de kaak wordt bevestigd. Het klikgebit maakt kleefpasta overbodig. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste protheses die u nooit uit hoeft te nemen.

Meer zelfvertrouwen door onze gebitsprotheses

Dankzij de goed passende gebitsprotheses van Van Hooft Tandtechnicus hoeft u nooit meer onzeker te zijn wat betreft eten, praten en lachen: u kunt weer meer genieten van het leven. Onze gebitsprotheses zorgen er voor dat uw zelfvertrouwen een flinke oppepper krijgt.

Omdat tanden een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk vormen, zijn wij er op gebrand de gebitsprotheses goed bij u en uw gezicht te laten passen. We kijken daarbij naar de vorm en de kleur van de tanden, maar ook naar de verhouding van de bovenkaak ten opzichte van de onderkaak om u zo goed mogelijk te laten kauwen. Wij doen dat altijd samen met u als drager, zodat onze gebitsprotheses altijd zoveel mogelijk voldoen aan uw wensen.

Maak een afspraak

Neem contact op met Van Hooft Tandprotheticus voor meer informatie over gebitsprotheses of maak een afspraak via 035 621 0004. Onze praktijk in Hilversum is maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00 uur.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

We wijzen je op onze Privacy en cookieverklaring.