Gebitsprotheses

Gebitsprotheses van Van Hooft Tandprotheticus

Worden grotendeels vergoed door de verzekering.

Het leven lacht u letterlijk toe, dankzij de gebitsprotheses van Van Hooft Tandtechnicus uit Hilversum. Onze experts zijn er om u weer te laten stralen van oor tot oor.

Meer zelfvertrouwen door onze gebitsprotheses

Dankzij de goed passende gebitsprotheses van Van Hooft Tandtechnicus hoeft u nooit meer onzeker te zijn wat betreft eten, praten en lachen; u kunt weer meer genieten van het leven. Onze gebitsprotheses zorgen er namelijk voor dat uw zelfvertrouwen een flinke oppeper krijgt.

Omdat tanden een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk vormen, zijn wij er erg op gebrand de gebitsprotheses goed bij u en uw gezicht te laten passen. We kijken daarbij naar de vorm en de kleur van de tanden, maar ook naar de verhouding van de bovenkaak ten opzichte van de onderkaak om u zo goed mogelijk te laten kauwen. Wij doen dat altijd samen met u als drager, zodat onze gebitsprotheses altijd zoveel mogelijk voldoen aan de persoonlijke wensen.

Behoefte aan een afspraak?

Wilt u weten of een gebitsprothese iets voor u is? Maak dan meteen en geheel vrijblijvend een afspraak met Van Hooft Tandprotheticus, door het contactformulier op onze site in te vullen. Wij horen graag van u.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*