Gebitsprotheses

Gebitsprotheses van Van Hooft Tandprotheticus

Worden grotendeels vergoed door de verzekering.

Het leven lacht u letterlijk toe, dankzij de gebitsprotheses van Van Hooft Tandtechnicus uit Hilversum. Hij kan u weer te laten stralen van oor tot oor.

Meer zelfvertrouwen door onze gebitsprotheses

Dankzij de goed passende gebitsprotheses van Van Hooft Tandtechnicus hoeft u nooit meer onzeker te zijn wat betreft eten, praten en lachen; u kunt weer meer genieten van het leven. Onze gebitsprotheses geven u weer zelfvertrouwen.

Omdat tanden een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk vormen, zijn wij er erg op gebrand de gebitsprotheses goed bij u en uw gezicht te laten passen. We kijken daarbij naar de vorm en de kleur van de tanden, maar ook naar de verhouding van de bovenkaak ten opzichte van de onderkaak om u zo goed mogelijk te laten kauwen. Wij doen dat altijd samen met u als prothesedrager, zodat onze gebitsprotheses altijd zoveel mogelijk voldoen aan de persoonlijke wensen.

Behoefte aan een afspraak?

Wilt u weten of een gebitsprothese iets voor u is? Maak dan meteen en geheel vrijblijvend een afspraak met Van Hooft Tandprotheticus, door het contactformulier op onze site in te vullen. Wij horen graag van u.

 

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

We wijzen je op onze Privacy en cookieverklaring.